תואר שני במנהל עסקים עם התמחות ב- FoodTech
הובילו את המהפכה: הצטרפו אלינו במסע מרתק לעתיד המזון!
גלו הזדמנויות השקעה ייחודיות, למדו על טכנולוגיות פורצות דרך והתחברו לקהילה תוססת של יזמים, משקיעים ומומחים בתחום הפודטק.
תואר שני .M.B.A ייחודי עם התמחות בפודטק, המציע הכשרה מקיפה בניהול וטכנולוגיות מזון חדשניות, ופיתוח סט מיומנויות ויכולות להשתלבות באקוסיסטם הפודטק הגלובלי.
המרצים שלנו
ד"ר מאיר קוגמן
מנהל התוכנית
פרופ' רם רייפן
רופא גסטרואנטרולוג ופרופ' לתזונת האדם, מייסד ומדען ראשי בחברת סטארטאפ הפודטק ChickP
ד"ר אביטל בק
Chief Executive Officer; Wilk
חברת פודטק המפתחת חלב אנושי במעבדה
גב' מיכל נאמן
CEO, lumeega. מומחית בתחום שיווק ופיתוח עסקי בשווקים גלובליים. מנהלת קהילת הפודטק FoodTech Community IL ומרצה בנושא הפודטק הישראלי.
ד"ר רונית יערי
הפקולטה לחקלאות מזון וסביבה ע"ש רוברט ה. סמית
ד"ר תמי מירון
Chief Technology Officer; Fresh-start החממה הטכנולוגית של תנובה וטמפו
תנאי קבלה
-
תואר ראשון
בממוצע 76 ומעלה ממוסד אקדמי המוכר בארץ בתחומים הבאים: מדעי התזונה (B.Sc. Nut.) הנדסת מזון, אגרונומיה, חקלאות, לימודי סביבה, מקצועות מדעי החיים, מדעי הטבע.
או
תואר ראשון בממוצע 80 ומעלה ממוסד אקדמי המוכר בארץ לעובדים בתעשיות הפודטק שאינם בוגרי אחד התארים המצוינים לעיל.
-
ראיון אישי
-
קבלה על תנאי
מועמדים שאינם עומדים בתנאי הקבלה המפורטים לעיל יגישו מועמדות שתישקל על ידי ועדת הקבלה בפקולטה למנהל עסקים.
למה דווקא אצלנו?
-
שלושה סמסטרים בלבד
-
לימודים פעמיים בשבוע – יום ג' בזום ויום ו' בקמפוס
-
אפשרות להמשיך לתזה במנהל עסקים
-
צוות ההוראה בעל רקע אקדמי ומעשי חזק
-
פרויקט גמר שינוהל על ידי הצוות האקדמי ומומחים מתעשיית ה-FOODTECH
-
מגוון קורסי העשרה כלל מסלולים המקנים תעודות הסמכה
-
רשת בוגרים גדולה וחזקה המונה כ – 35,000 בוגרים ובוגרות